В последните години родителите на Кейт Мидълтън по неволя станаха популярни

...
В последните години родителите на Кейт Мидълтън по неволя станаха популярни
Коментари Харесай

Родителите на Кейт Мидълтън живеят в лукс, а дължат милиони

В последните години родителите на Кейт Мидълтън непредпазливо станаха известни персони. Oткакто се сродиха с кралското семейство, Каръл и Майкъл Мидълтън са измежду гостите на всички значими събития в двореца, внуците им ги обожават, а двамата имат блестяща известност. Но в последно време не им вървят в бизнес начинанията.
 Принц Уилям и Кейт Мидълтън без задължения през цялата седмица
Защо изчезнаха Уилям и Кейт

Причината е фамилна

До преди няколко месеца двамата бяха собственици на празненство агенцията Party Pieces, а в фамилния бизнес се включваше и щерка им Пипа. През май тази година Каръл затвори една доста дълга страница от живота си като продаде компанията, която бе основала през 1987 година, на бизнесмена Джеймс Синклер.

Като съществена причина за това решение бе бележит отрицателният резултат на пандемията върху бизнеса с образуване на събития и невъзможността да се възвърне след нейния край. А откакто договорката стана факт, нескрито излязоха и някои детайлности към финансовото положение както на компанията, по този начин и на родителите на Кейт Мидълтън.
 Снимка 393104

По думите на Синклер, Party Pieces е била доста добре развита компания с годишен оборот сред един и три-четири милиона паунда. Той не счита, че Каръл е отговорна за банкрута на бизнеса си, а решаващо е било решението й да трансферира половината си дял на капиталов медиатор, който не е съумял да се оправи със задачата си. Заради огромни задължения, тя не е получила и пари от договорката за продажбата.

Нещо повече - майката на дължи огромни суми на разнообразни снабдители, към които към момента не е спазила обещанието си да се издължи заради липса на средства по фирмените сметки. Това докара до гняв към родителите на принцесата, които не престават да водят своя първокласен начин на живот в имение за шест милиона, до момента в който дължат над три милиона $, предава SheKnown.
 Принц Уилям и Кейт Мидълтън - поредна причина за напрежение посред им
Напрежение сред Уилям и Кейт - кой пред кого отстъпи

Разминаване в гледните точки

Недоволството доближи до там, че в квартала на Каръл и Майкъл бяха разлепени плакати с техния лик и разнообразни послания. Но тази акция явно не може да ги трогне, а и имат поддръжката на всички свои съседи и познати. Все отново, с цел да се избегне по-голям скандал, който да засегне индиректно и имиджа на кралското семейство, евентуално задълженията въпреки всичко да бъдат изплатени. И е много вероятно принц Уилям и Кейт Мидълтън да ударят по едно рамо за задачата.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР